Vellinge kommun avtalar om e-tjänstelegitimation från Freja

Den mobila e-tjänstelegitimationen Freja OrgID är statligt godkänd och möter alla de regulatoriska krav som ställs för de nationella proven 2024. Genom att tillhandahålla en e-tjänstelegitimation till sina anställda så kan arbetsgivare undvika eventuella problem som kan uppstå om medarbetarna tvingas använda privat e-legitimation i tjänsten.

Freja OrgID är skalbar över olika verksamheter, vilket innebär att man inom ramen för ett och samma avtal kan lösa behoven i kommunen för såväl lärare som hemtjänstanställda och administrativ personal för att nämna några.

Erik Hallberg, IT-strateg Vellinge kommun kommenterar:
”Digitalisering är högt prioriterat i Vellinge kommun. En e-legitimation blir en viktig grundbult för kommande nationella digitala tjänster.”

Johan Henrikson, vd Freja eID Group kommenterar:
”Freja OrgID fortsätter att driva efterfrågan och tar allt större andel av marknaden för e-tjänstelegitimationer i Sverige. Efterfrågan drivs generellt av regulatoriska krav på offentlig sektor att använda e-legitimation i sina verksamheter och mer specifikt av att Freja OrgID är en otroligt kapabel produkt som konkurrenterna har svårt att matcha.”

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Henrikson, vd Freja eID Group AB
Mobil: 08-5272 7982
E-post: johan.henrikson@frejaeid.se

Datum 2023-11-30, kl 10:40
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.