Saxlunds dotterbolag IMUS AB tecknar kontrakt till ett värde av ca 14 MSEK

MAR

Saxlunds dotterbolag IMUS AB har signerat ännu ett kontrakt med Fortum Sverige AB. Kontraktet har ett värde av ca 14 MSEK inklusive optioner. Arbetet kommer att påbörjas under augusti 2024 och avslutas maj 2025.

IMUS tecknar avtal med Fortum AB. Fortum har verksamhet i mer än 40 länder och är den 3:e största producenten av koldioxidfri el i Europa. Fortums anläggning i Höljes står inför en renovering av sina dammluckor och hydrauliken ska ersättas med linspel som en del i Fortums miljöarbete.

-Det är glädjande att Fortum visar fortsatt förtroende genom att lägga en ny tekniskt avancerad order hos IMUS. Vi kommer att utföra ett liknande arbete som vi gjorde för Fortums anläggning i Bergvik under 2023. I och med detta planerar vi att anställa och expandera IMUS med en servicepunkt längs Ljusnan. Jag ser god potential inom vattenkraften och 2024 kommer att bli en spännande tid för IMUS, säger Fredrik Nordling, VD för Saxlund Group AB

Datum 2024-01-05, kl 15:10
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!