Kontrakt har signerats med möbeljätten IKEA till ett värde av ca 22 MSEK

MAR

Saxlunds svenska dotterbolag Saxlund International Holding AB har tecknat kontrakt med IKEA Industry Poland SP. z o.o. Avtalet avser rökgasreningsutrustning och leveransen kommer att ske under år 2024.

Saxlund har signerat ett avtal med IKEA Industri Poland SP. z o.o. som är en del av IKEA Group. IKEA är en av världens största möbeltillverkare. Globalt har gruppen 460 möbelvaruhus i 62 länder och ca 166 200 anställda. Deras produktionsanläggning i Polen använder sig av en befintlig Saxlundanläggning som nu behöver uppdatera sin rökgasrening för att möta lagkravet som träder i kraft år 2025.

-Vi har tecknat ett avtal med ett världsföretag. Jag är otroligt stolt över att IKEA ger Saxlund förtroendet att göra denna affär. Det är en strategiskt viktig affär som vi arbetat med under längre tid och det känns fantastiskt att vi nu kommit överens, säger Fredrik Nordling, VD för Saxlund Group AB.

Datum 2023-12-12, kl 11:20
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!