Kontrakt har signerats med Finspångs Tekniska Verk AB till ett värde om ca 48 MSEK inklusive optioner

MAR

Saxlund International Holding AB har signerat avtal med Finspångs Tekniska Verk AB efter att ha erhållit tilldelningsbeslut tidigare under februari. Upphandlingen har skett via Sinfras ramavtal för småskalig värmeproduktion. Anläggningen består av en 5 MW pelletspanna med möjlighet att utöka med ytterligare en 5 MW pelletspanna. Kontraktsvärdet uppgår till ca 48 MSEK inklusive optioner.

-Saxlund har signerat avtal inom ramavtalet med Sinfra för leverans av en platsbyggd bioenergianläggning till Finspångs Tekniska Verk. Leveransen innefattar pannhus och en till två kompletta pelletspannor med ESP-filter. Arbetet kommer att pågå under år 2024 med värmeleverans kommande eldningssäsong. Vid två pannor sker arbetet med panna två under år 2025. Det här är den enskilt största avtalet de senaste tio åren för Saxlund. Vi är glada att signera avtalet med Finspångs Tekniska Verk och vi tackar för förtroendet, säger Fredrik Nordling, VD för Saxlund Group AB.

Datum 2024-02-26, kl 14:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!