Nu släpps Duck Race på Sony Playstation och Nintendo Switch

REG

Safe Lane Gaming, i samarbete med Fantastico Studio, tillkännager idag lanseringen av deras spel Duck Race. Spelet, som utspelar sig i en fantasifull värld med tävlingar på vattnet, bjuder in spelare att delta i den obegränsade underhållningen med att tävla, vinna och samla badankor. Spelet har funnits som mobilspelsversion i flera år, men släpps nu på nya plattformar.

“Det känns väldigt roligt att vi nu har kommit till den punkten att vi nu lanserar ett spel på, för oss, helt nya spelplattformar. Vårt arbete med att affärsutveckla vår spelportfölj fortsätter och att titta på fler spel som skulle kunna gå samma väg finns naturligtvis som en del av vårt arbete in i höst, men först vill vi utvärdera lanseringen av Duck Race som kommer ske i kommande dagar.” säger Arvid Klingström VD på Safe Lane Gaming.

Duck Race kommer att finnas tillgängligt på PlayStation 4|5 från och med den 10 augusti och på Nintendo Switch från och med den 17 augusti.

Gör dig redo att omfamna spänningen av ett tvättäkta ankrace! Se mer från spelet här

Datum 2023-08-08, kl 09:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!