Valberedning utsedd inför årsstämman 2024 i Odinwell AB

Valberedningen, som har utsetts i enlighet med de principer som antagits av årsstämman den 4 maj 2022, består av:

Patrik Byhmer, Patrik Strömsten och Martin Olausson. Sammankallande är Patrik Byhmer, styrelsens ordförande.

Valberedningens uppgift är att till årsstämman lämna förslag avseende; val av ordförande på stämman, antal styrelseledamöter, val av styrelseordförande och övriga ledamöter i styrelsen, styrelsearvoden samt i förekommande fall ersättning för utskottsarbete uppdelat på varje ledamot, förslag till val av revisor och revisorsarvode samt i den mån det anses behövligt, förslag till ändringar i gällande instruktion för valberedningen.

Aktieägare som vill lämna förslag till bolagets valberedning kan göra det via e-post till info@odinwell.com senast den 10 januari 2024.

Valberedningens förslag kommer att presenteras i kallelsen till årsstämman 2024 samt på bolagets hemsida; www.odinwell.com

Årsstämman hålls den 7 maj 2024 i Halmstad.

Datum 2023-10-25, kl 08:30
Källa Cision
Alla Aktier tipsar: Nu får du 200 kr gratis när du skapar konto på Nordnet, insatt i fonden Nordnet One Balanserad. Bra tillfälle för dig som inte kommit igång med investeringar än, eller bara testat t.ex. Avanza.
Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet