Odinwell utser Marcus Andersson till TF VD

REG

"Odinwell har tagit viktiga utvecklingskliv under 2023 och det känns som en riktigt bra utmaning ta vid som TF VD parallellt med CTO rollen och föra Odinwell in i nästa fas. Jag kommer fortsatt fokusera på att hålla tempot i produktutvecklingen och att ta fram data som vi kan använda i kontakten med blivande samarbetspartners. Det är nu viktigt för oss att vidga vårt nätverk samt etablera samarbeten för att transformera sårvården och driva den framåt", kommenterar Marcus Andersson, TF VD / CTO för Odinwell.   

"Vi i styrelsen är övertygade om att Marcus Andersson kommer att axla rollen som TF VD i kombination med CTO rollen bra, då han känner bolaget och vår teknologi väl. Parallellt kommer vi att inleda rekryteringsprocessen av ny VDkommenterar Susanne Olauson, styrelseordförande för Odinwell.

Odinwell är noterade på Spotlight Stock Market (ODIN).

Datum 2024-05-07, kl 18:01
Källa Cision
Bifogade filer
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.