Nodebis Applications styrelseordförande Lars Save utreds kring handel i Nodebis-aktien under februari 2023

Nodebis Applications AB (publ) ("Nodebis" eller "Bolaget") har informerats om att Bolagets styrelseordförande, Lars Save, är under utredning för misstanke om marknadsmanipulation kopplat till handel i Nodebis aktie under februari 2023. Lars Save är ännu inte informerad om detaljerna och har ännu inte getts möjlighet att avge sina synpunkter på utredningen och vad som läggs honom till last. Bolaget och Lars Save kommer fullt ut samarbeta med Ekobrottsmyndigheten för att säkerställa att alla relevanta omständigheter framkommer. Lars Save kvarstå som styrelseordförande och styrelsen och huvudägarna för Nodebis har uttryckt fullt förtroende för Lars Save.

För frågor med anledning av utredningen hänvisas till Lars Saves ombud, advokat Ola Hansson, Advokatfirman Schjødt, 076-645 13 03.

Datum 2024-03-12, kl 08:07
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!