Två Instalcobolag i renoveringsuppdrag i Östersund

-Vi är mycket glada över att fortsätta vårt samarbete med NCC och Östersundshem och att vi är två Instalcobolag som blivit utvalda i ett av Jämtlands större ROT-renoveringsprojekt. Tillsammans kan vi erbjuda leverans och genomförande av VS och el på ett effektivt och smidigt sätt, säger Andreas Thors, vd för RP Montage & Energipartner.


Kvarteret Hjorten i Östersund består av 192 lägenheter fördelat på åtta huskroppar som nu ska renoveras och tio nya bostäder ska tillskapas. Kvarteret Hjorten är en del i Östersundshems större ROT-renoveringsprojekt.


El-entreprenaden innefattar komplett byte av elsystem och datanätverk, från centralbyten till nya armaturer. Varje lägenhet kommer att byggas om från 1 fas- till 3 fasabonnemang. VS-entreprenaden är omfattande med utbyte av komplett värmesystem inklusive tapp- och spillvattenstammar samt installation av blandare och sanitetsporslin i lägenheterna.


Entreprenaden beräknas starta i augusti och vara slutfört i slutet av 2025. Ambitionen är att projektet ska utföras och certifieras som ett Hållbarhetsklassat Instalcoprojekt.

 

 

 

 

 

 

För ytterligare information:
Andreas Thors, vd RP Montage & Energipartner, 070-600 46 86, andreas@rorprodukter.se
Fredrik Trahn, Hållbarhet och kommunikationschef Instalco, 070-913 67 96, fredrik.trahn@instalco.se

 

 

 

Instalco är ett av Nordens ledande installationsföretag inom el, VS, ventilation, kyla, industri och teknikkonsult. Vi utför projektering, installationer, service och underhåll av fastigheter och anläggningar i Sverige, Norge och Finland. Verksamheten bedrivs genom ett 130-tal dotterbolag, med stöd från en liten central organisation. Instalco är noterat på Nasdaq Stockholm under kortnamn INSTAL. För mer information, besök www.instalco.se

Datum 2023-08-15, kl 08:15
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!