Sex Instalcobolag samarbetar i uppdrag åt Stockholm Exergi

Instalcobolaget EKTK AB har tecknat avtal med Stockholm Exergi gällande elarbeten vid Värtaverket i Stockholm. Till sin hjälp har EKTK ytterligare fem Instalcobolag delaktiga i uppdraget.

Kraftvärmeverk 1 (KVV1) är ett av de äldre kraftvärmeverken vid Värtaverket och är i behov av renovering. Uppdraget för EKTK och de övriga Instalcobolagen innefattar elinstallationer vid ombyggnaden och renoveringen av kraftvärmeverket.

- Vi är glada över vårt fortsatta samarbete med Stockholm Exergi gällande elinstallationer i den här typen av miljö. Det är ett stort arbete som ska utföras under kort tid och tack vare samarbetet inom Instalco kan vi med hjälp av flera bolag leverera det kunden behöver, säger säger Pasi Johansen, vd på EKTK.

De Instalcobolag som förutom EKTK är involverade i projektet är Selek, Östersjö Elektriska, Instamate, Lidingö Elektriska och El & Säkerhet. Det sammanlagda ordervärdet för Instalco är inte signifikant för den totala orderstocken men ett tydligt exempel på samarbete mellan dotterbolagen inom koncernen.

Kraftvärmeverk 1 i Värtan är en av Stockholm Exergis spetsanläggningar. Det innebär att den används vid behov när efterfrågan på el och värme ökar kraftigt, exempelvis vid sträng kyla vintertid.

För ytterligare information:
Pasi Johansen, vd EKTK, pasi@ektk.se, 070-354 00 73
Fredrik Trahn, Hållbarhets- och kommunikationschef Instalco, fredrik.trahn@instalco.se, 070-913 67 96

Datum 2024-05-15, kl 10:45
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!