Instalco förvärvar i södra Norge

Instalco förvärvar Lund Elektro AS och blir därmed fullt multidisciplinära i sitt erbjudande i Kristiansand, Norge. Lund Elektro är en totalleverantör av elektriska installationer i Agderregionen med bas i Kristiansand.

Bolaget grundades 2011 och jobbar främst med installationer av digitala lösningar för bostäder (”smarta hus”), laddstationer och solceller. Lund Elektro omsätter cirka 15 miljoner NOK och har nio anställda.

- Lund Elektro är ett välskött bolag i framkant vad gäller installationer för digitala elektriska lösningar. Genom förvärvet blir vi fullt multidisciplinära i regionen och vi ser goda möjligheter till samarbete mellan bolagen enligt vår Instalcomodell, säger Kåre Henning Åsly, Affärsområdeschef Syd/Väst Instalco Norge.

Instalco har sedan tidigare tre bolag i Agderregionen; Moi Rør (VS), Halvard Thorsen (VS) och Ventec (ventilation).

- Vi är glada över att bli en del av Instalco och att vara med och utveckla både vår egen och koncernens verksamhet i regionen tillsammans med våra nya systerbolag, säger Lars Kristiansen, vd på Lund Elektro.

Instalco förvärvar 100 procent av aktierna i Lund Elektro AS med tillträde 7 mars.

För ytterligare information:
Kåre Henning Åsly, Affärsområdeschef Syd/Väst Instalco Norge, +47 936 322 00, kare.henning.asly@instalco.se
Mathilda Eriksson, IR-chef, +46 70 972 34 29, mathilda.eriksson@instalco.se

Datum 2024-03-07, kl 14:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!