Kommuniké från årsstämma i C Security Systems AB

REG

Fastställande av resultaträkning och balansräkning

Årsstämman godkände och fastställde resultaträkning och balansräkning.

Disposition av bolagets förlust

Årsstämman godkände att bolagets förlust, uppgående till – 15.424.895 SEK balanseras i ny räkning enligt förslag i bolagets årsredovisning.

Ansvarsfrihet åt styrelseledamöter och verkställande direktör
Årsstämman beslutade att bevilja tidigare styrelseledamöter Robert Tejme, Martin Hägerdal och Per Söderström samt nuvarande styrelseledamöterna Lars Tegborg, Olof Nordlander, Jacob Lundberg samt tidigare verkställande direktör Jacob Lundberg och nuvarande verkställande direktör Jörgen Eberstein ansvarsfrihet gentemot bolaget för den tid årsredovisningen omfattar.

Fastställande av arvoden till styrelse och revisorer

Årsstämman beslutade att revisorn kommer att ersättas enligt godkänd räkning. Vidare beslutade årsstämman, enligt styrelsens förslag, att styrelsearvode för styrelsearbete fram till nästa årsmöte till styrelseledamöter skall utgå med SEK 30.000 vardera och med SEK 45.000 till styrelsens ordförande.

Val av styrelse, styrelsesuppleanter och revisorer fram tills nästa årsstämma

Årsstämman omvalde styrelseledamöter Lars Tegborg, Olof Nordlander och Jacob Lundberg för tiden till nästa årsstämma. Fredrik Carlsson avböjde omval.

Årsstämman omvalde Johan Engdahl till revisor och till revisorssuppleant Michael Christensson i bolaget för tiden fram till nästa årsstämma.

Beslut om bemyndigande för styrelsen att genomföra nyemission

Årsstämman beslutade, enligt styrelsens förslag, att bemyndiga styrelsen att med eller utan avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt fatta beslut om nyemission av aktier och/eller emission av konvertibla skuldebrev och/eller teckningsoptioner. Genom beslut med stöd av bemyndigandet skall aktiekapitalet samt antal aktier kunna ökas med högst vad som följer av nuvarande bolagsordning. Bemyndigandet skall innefatta rätt att besluta om nyemission av aktier och/eller teckningsoptioner med bestämmelse om apport eller kvittningsrätt eller eljest med villkor. Syftet med bemyndigandet och möjligheten att avvika från aktieägarnas företrädesrätt är att möjliggöra för styrelsen att tillföra bolaget bl.a. rörelsekapital, kapital för företagsförvärv och/eller förvärv av tekniklösningar. Bemyndigandet skall kunna utnyttjas vid ett eller flera tillfällen, dock längst till nästa årsstämma. För att inte bolagets nuvarande aktieägare skall missgynnas i förhållande till den eller de utomstående placerare som kan komma att teckna aktier och/eller teckningsoptioner i bolaget, finner styrelsen lämpligt att emissionskursen bestäms vid emissioner med avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt till nära den marknadsmässiga nivå som bolagets styrelse vid varje enskilt tillfälle bedömer råda. Styrelsen skall äga rätt att fatta beslut om de detaljerade emissionsvillkoren.


Beslut om att ge styrelsen mandat att göra smärre ändringar i på årsstämman tagna beslut för att genomföra registrering hos Bolagsverket och Euroclear

Årsstämman beslutade att ge styrelsen mandat att göra smärre ändringar i på årsstämman tagna beslut för att genomföra registrering hos Bolagsverket och Euroclear.

C Security Systems AB (publ.)

Styrelsen

Datum 2023-06-29, kl 15:22
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!