EmbeddedArt deltar på internationell Workshop Litoral OpTech Baltic

REG

​​​EmbeddedArt deltar pa Litoral OpTech Baltic Workshop i Polen

Myndigheter, politiker och ett fåtal utvalda näringslivsrepresentanter från länderna runt Östersjön är inbjudna till Littoral OpTch-Poland Workshop. Eric Olsson, Sr. Project Advisor Autonomous Systems på EmbeddedArt, kommer att föreläsa om autonoma farkoster samt vara en del av expertpanelen under eventet.

- EmbeddedArt är otroligt stolta över att få denna exklusiva inbjudan. Det visar att vi är en viktig del av den svenska försvarsindustrin, säger Matti Kaikkonen, Styrelseordförande EmbeddedArt. Vi passar även på att ta med vår ubåt Malen och hoppas på många viktiga och intressanta diskussioner med beslutsfattare och partners.
Utöver EmbeddedArt deltar bl.a Saab, BAE Systems och MBDA och konferensen syftar till att utöka det Nordeuropeiska samarbetet och stärka vår gemensamma säkerhet och trygghet.

Datum 2024-05-20, kl 08:01
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.