CSEC och Svenska Motorsportförbundet, Svemo, inleder samarbete

REG

Svemo är en av många medlemsorganisationer i Riksidrottsförbundet. Svemo har som huvuduppgift att tillvarata och vidareutveckla medlemmarnas intresse för motorcykel- vatten- och snöskotersport. Motocross, speedway, isracing, roadracing, dragracing, snöskoter, enduro och trial är huvuddisciplinerna. Svemo utformar regler, utbildar ledare och aktiva samt svarar för myndighetskontakter med mera. Svemo har ca 160 000 medlemmar och ansvarar för 19 olika motorsportgrenar i Sverige.

CSECs Spåra Classic är en liten, pålitlig och kompetent spårsändare med lång batteritid och kommunicerar via 4G. Utveckling och tillverkning av CSEC:s produkter sker i Sverige och man ansluter den enkelt till sin mobiltelefon som direkt notifierar om något skulle hända.

- Vi är mycket glada över att få samarbeta med Svemo och är övertygade att våra produkter kommer göra god nytta och minska stölder för Svemos medlemmar, våra produkter kan användas i många länder. Spåra ger ökad kontroll på dyrbar utrustning under träning och tävling  säger Jörgen Eberstein, VD för CSEC.

Datum 2023-10-18, kl 11:10
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!