CSEC inleder samarbete med M Sverige

REG

Riksförbundet M Sverige är Sveriges största konsumentorganisation för bilister och andra trafikanter. Under 100 år har organisationen gett medlemmar stöd, råd och inspiration. M Sverige arbetar för en hållbar, säker och tillgänglig mobilitet, med ett starkt engagemang för trafiksäkerhet och bilkonsumenters rättigheter. Ett viktigt syfte med samarbetet är att nå ut till en mycket engagerad målgrupp. Med hjälp av CSECs produkter kan man t ex säkerställa att fordon inte försvinner, körs olovligen eller lämnar avsedda platser.

- Vi ser fram emot ett bra och långvarigt samarbete med M Sverige. Våra produkter utvecklas och tillverkas i Sverige och ger ökad trygghet och kontroll av bilar, motorcyklar, båtar, husdjur och annan värdefull utrustning, säger Jörgen Eberstein, VD på C Security Systems. Våra spårsändare är pålitliga, kompetenta och har lång batteritid. Dessutom kommunicerar de via 4G och är rustade för framtiden.

- Vi ser fram mot ett bra samarbete med C Security Systems och möjligheten att erbjuda våra medlemmar bra produkter till förmånliga priser, säger Markus Kjellgren på M Sverige.

Datum 2023-11-10, kl 08:32
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!