Bioservo Technologies

Carbonhand tillgänglig i USA genom Veterans Healthcare Supply Solutions

Veterans Healthcare Supply Solutions (VHSS) har över 30 års erfarenhet av sjukvårdsdistribution och representerar ledande tillverkare till federala myndigheter. VHSS, som grundades 2010, har varit ett veterandrivet distributionsföretag för medicinska produkter och har tagit den samlade erfarenheten av sin personal till frontlinjen för veteranernas medicinska vård. VHSS utökade sin räckvidd till att betjäna alla federala myndigheter med en väldiversifierad produktportfölj. Genom att hedra ett arv av service och engagemang är VHSS stolt över en tradition av att veteraner är en majoritet av de anställda.

VHSS har för närvarande flera kontrakt som staten kan använda för att köpa varor och tjänster. Planen är att inkludera Carbonhand i ”Electronic Catalog Contract for Medical Equipment” (ECAT) inom den närmsta månaden och i ”Federal Supply Schedule 65 II A- Medical Equipment and Supplies” (FSS) senare i år.

"Vi börjar få den kommersiella strukturen på plats, grossistdistributionen och logistiken är viktiga bitar som nu har bockats av. Genom Veterans Healthcare Supply Solutions inkluderas Carbonhand i kritiska leveransavtal och görs tillgänglig för Veterans Administration Facilities (VA). Diskussioner med säljdistributörer i utvalda geografier pågår och vi är övertygade om att vi kommer att ha de första avtalen på plats inom kort, säger Petter Bäckgren, VD för Bioservo.


För mer information, vänligen kontakta
Petter Bäckgren, VD, Bioservo Technologies AB
Telefon: 08 21 17 10
petter.backgren@bioservo.com

Mikael Wester, Marknadsdirektör, Bioservo Technologies AB
Telefon: 08 21 17 10
mikael.wester@bioservo.com


Om Bioservo Technologies
Bioservo Technologies AB (publ) är ett världsledande företag inom bärbara, muskelförstärkande system för människor som behöver extra styrka och uthållighet. Alla våra innovativa produkter och system är designade för att hålla människor starka, friska och effektiva. Bolaget har en unik global position inom mjuka aktiva exoskelett för handen, både för industriella tillämpningar som förbättrar arbetares hälsa och för att förbättra livskvalitet för personer med nedsatt muskelstyrka. Bioservo Technologies grundades 2006 genom ett samarbete mellan forskare på Kungliga Tekniska Högskolan och läkare på Karolinska Sjukhuset i Stockholm. Bioservo Technologies är ett svenskt publikt aktiebolag med huvudkontor och verksamhet i Kista norr om Stockholm.

FNCA Sweden AB är utsedd till bolagets Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market.
För mer information, vänligen besök www.bioservo.se

Datum 2023-08-16, kl 08:30
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!