Attendo återköper aktier för maximalt 110 mkr

REG

Återköpsprogrammet kommer att genomföras i enlighet med EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR) och Kommissionens delegerade förordning (EU) 2016/1052 (den så kallade Safe Harbour-förordningen). Förvärv av aktier kommer att genomföras av Skandinaviska Enskilda Banken AB.

 

För aktieåterköpsprogrammet gäller följande villkor:

  • Återköp ska ske på Nasdaq Stockholm i enlighet med börsens regelverk för emittenter, MAR och Safe Harbour-förordningen.
  • Aktierna ska förvärvas till ett pris per aktie inom det på Nasdaq Stockholm vid var tid gällande kursintervallet, vilket avser intervallet mellan gällande högsta köpkurs och lägsta säljkurs som publiceras löpande av Nasdaq Stockholm.
  • Det högsta sammanlagda förvärvsbeloppet är 110 miljoner kronor. I enlighet med aktiebolagslagen får högst så många aktier förvärvas att Attendos innehav av egna aktier inte överstiger tio procent av aktierna i Attendo.
  • Programmet inleds den 9 februari 2024 och pågår fram till senast 24 april 2024.
  • Betalning för aktierna ska ske kontant.

 

Det totala antalet aktier i Attendo uppgår till 161 386 592. Attendo innehar för närvarande 453 697 egna aktier.

 

Attendo AB (publ)


För ytterligare information, vänligen kontakta:

 

Andreas Koch, Kommunikations- och IR-direktör Attendo

Telefon: +46 705 09 77 61   I   epost: andreas.koch@attendo.com

 

 

 

Denna information är sådan som Attendo AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktperson(er)s försorg, för offentliggörande den 7 februari 2024 kl. 18.05 CET.

 

 

 

 

attendo.com

Attendo – det ledande omsorgsföretaget i Norden   |   I mer än 35 år har Attendo haft som utgångspunkt att se, stödja och stärka människor med behov av omsorg i allt det vi gör. Förutom äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg till personer med funktions­nedsättningar samt individ- och familjeomsorg. Attendo har över 30 000 medarbetare och finns lokalt förankrat med omkring 700 verksamheter i runt 300 kommuner i Sverige, Finland och Danmark. Varje dag möter våra medarbetare tiotusentals kunder i deras vardag. Alla våra omsorgsinsatser utgår från Attendos gemensamma värderingar om omtanke, engagemang och kompetens. 

Datum 2024-02-07, kl 18:05
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!