Ziccums VD Ann Gidner i paneldiskussion om mRNA arrangerat av amerikanska Force Family Office

Tack vare etableringen av Ziccum som en nyckelspelare för mRNA i internationell läkemedelsindustri, har Ziccums VD Ann Gidner deltagit i en inspelad paneldebatt, s.k. Fireside chat, med diskussion och inblickar i mRNA-fältet, dess rekordsnabba tillväxt och de begränsningar hos mRNA/LNP-teknologin som kan övervinnas med Ziccums teknologi LaminarPace.

I diskussionen deltog också Dr Romain Micol, VD och medgrundare för Combined Therapeutics; ett privatägt Boston-baserat biotech-bolag som utvecklar nästa generations mRNA-vacciner. Dr Micol var inbjuden som expert (s.k. Key opinion leader) och delade med sig av sina erfarenheter och insikter. Dr Micol uttryckte också sin uppskattning för LaminarPace-teknologins kapacitet och potential.

Paneldebatten hölls i regi av Force Family Office i serien Force for Knowledge, där deltagare världen över kan få insikter i nya teknikområden, bolag och sektorer, och moderator var Steven Saltzstein, VD för Force-organisationen.

För att ta del av paneldebatten, vänligen se: https://www.youtube.com/watch?v=vWiWlGMEvM4

länk

Datum 2024-02-12, kl 10:45
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!