Ziccums Styrelse och Ledningsgrupp nyttjar samtliga sina Uniträtter i den pågående nyemissionen.

Den 22e januari meddelade Ziccum att finansiering till 2025 säkrats genom en kombinerad riktad emission och företrädesemission. Teckningskursen per Unit i Företrädesemissionen uppgår till 6,80 SEK och varje Unit består av en (1) aktie och en (1) vederlagsfri teckningsoption av serie TO5. Teckningsperioden pågår just nu och fram till den 14 februari. Styrelse och Ledning kommer att nyttja samtliga sina Uniträtter för teckning av aktier och teckningsoptioner i den pågående emissionen.

Den riktade Nyemissionen och Företrädesemissionen genomförs kombinerat för att på ett effektivt sätt säkerställa rörelsekapital för fortsatt offensiv affärsmässig och teknisk utveckling och på ett sätt som ger Bolagets aktieägare möjligheten att delta i finansieringen. Beaktat den Riktade Nyemissionen, och förutsatt att Företrädesemissionen fulltecknas, tillförs Ziccum en initial likvid om totalt cirka 13,5 MSEK, efter avdrag för emissionskostnader om totalt cirka 1 MSEK.

Datum 2024-02-08, kl 10:37
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!