Wyld Networks tillkännager multioperatörs-kapacitet för satellit IoT

Var och en av våra satellitoperatörspartners har sin egen satellitkonstellation med låg jordomloppsbana. Wyld kan kommunicera med var och en av dessa konstellationer från den enda Wyld Connect-modulen och våra kunder kan dra nytta av en säker och effektiv, end-to-end datahanteringsupplevelse med Wyld Fusion. Denna unika satellit-IoT-lösning minskar latensen och ökar kapaciteten, vilket gör sensordata ännu lättare att erhålla för sektorer som energi, allmännyttiga företag, jordbruk, logistik och miljöledning.

LoRa FHSS-protokollet används av Wyld för att upprätta kommunikation med satelliter med låg omloppsbana om jorden. Wylds AM102 IoT-moduler är byggda för att enkelt integreras i tusentals tredjeparts sensor- och enhetsdesigner och kommer att tillhandahålla den radioanslutning som krävs för att företag ska kunna ta emot data även från de mest avlägsna platserna på jorden.

Sensordata som väl har samlats in och levererats till en markstation via satellit hanteras sedan i Wyld Fusion. Med många funktioner så som enkel onboarding, säker enhetsförsörjning och flexibel datatransformation som möjliggör effektiv datasegmentering, är Wyld Fusion en nätverkshanteringsplattform designad för stöd för flera operatörer.

Denna övergripande strategi kommer att möjliggöra fler användningsfall över fler affärsvertikaler.

"Dessa nya utgåvor av Wyld Connect och Wyld Fusion från våra förstklassiga hårdvaru- och mjukvaruteknikteam, levererar sömlös anslutning till flera satellitoperatörer", säger Alastair Williamson, VD för Wyld Networks. "Vi är glada över att kunna lansera denna nya kapacitet för våra kunder, vilken möjliggör dataleverans från sensorer på marken till slutapplikationerna som våra kunder använder. När den snabba tillväxten av Satellite IoT fortsätter kommer denna multioperatörs-kapacitet att ytterligare möjliggöra skalbarhet för Wylds data-service."

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Alastair Williamson, VD Wyld Networks
E-post: alastair.williamson@wyldnetworks.com 
Tel: +44 7 824 997 689

Om Wyld Networks AB

Wyld Networks utvecklar och säljer innovativa trådlösa teknologilösningar som möjliggör prisvärd uppkoppling globalt, vilket adresserar problemet för människor och bolag gällande bristen på global nätverksuppkoppling. Lösningarna är främst inriktade på trådlös nätverksanslutning för IoT-produkter och människor. Wyld Networks Ltd grundades i Cambridge, Storbritannien under 2016 och är ett helägt dotterbolag till Wyld Networks AB.

Wyld Networks aktie (WYLD) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB (tel 08-5030 1550, e-post ca@mangold.se).

Läs mer på: www.wyldnetworks.com

Informationen i detta pressmeddelande har översatts från engelska. I händelse av eventuella språkliga avvikelser gäller den engelska versionen av detta pressmeddelande.

Datum 2023-04-28, kl 09:07
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!