Wyld Networks tecknar avtal med PLF Australia om utbyggnad av Wyld Connect satellitbaserad IoT på landsbygden i Queensland

Queensland-baserade PLF Australia övervakar och mäter vatten, jord, boskap, grödor och väder på gården, vilket ger korrekt ledningsinformation samtidigt som det sparar resurser, tid och kostnader.  PLF kommer att använda Wyld Connect för att leverera IoT-data (Internet of Things) med hjälp av satellitanslutning i låg jordbana på den australiska landsbygden. 

 

Stora delar av jordbruksmarken i Australien är avlägset belägen och har inga tillgängliga nätverk för att ansluta IoT-sensorer och enheter. Wyld och PLF Australia kommer att åtgärda denna brist på uppkoppling med Wylds säkra sensor-till-satellitlösningar, som levererar data via satelliter i låg jordbana till Wyld Fusions plattform för nätverkshantering.

  

Jordbrukare och agronomer i Australien kämpar för närvarande med att få ut de viktiga data som behövs för att öka avkastningen, minska insatsvarorna och förbättra hållbarheten. PLF Australia använder Wylds lösningar för att leverera denna exakta operativa information till sina kunder för att möjliggöra datadrivna beslut. 

 

"Australiska bönder som använder satellitbaserad IoT-teknik kommer att bli avgörande för Australiens framtid, som en pålitlig och hållbar leverantör av kvalitetsprodukter till globala marknader", säger Alastair Williamson, VD för Wyld Networks. "Vi är mycket glada över att samarbeta med PLF Australia, ett av Australiens ledande IoT-företag inom jordbruket, för att leverera denna uppkoppling."

 


För ytterligare information, vänligen kontakta:
Alastair Williamson, VD Wyld Networks
E-post: alastair.williamson@wyldnetworks.com 
Tel: +44 7 824 997 689

Om Wyld Networks AB

Wyld Networks utvecklar och säljer innovativa trådlösa teknologilösningar som möjliggör prisvärd uppkoppling globalt, vilket adresserar problemet för människor och bolag gällande bristen på global nätverksuppkoppling. Lösningarna är främst inriktade på trådlös nätverksanslutning för IoT-produkter och människor. Wyld Networks Ltd grundades i Cambridge, Storbritannien under 2016 och är ett helägt dotterbolag till Wyld Networks AB.

 

Wyld Networks aktie (WYLD) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB (tel 08-5030 1550, e-post ca@mangold.se).

Läs mer på: www.wyldnetworks.com

 

 

Datum 2023-10-31, kl 08:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!