Wyld Networks tecknar avtal med Novecom för att leverera IoT via satellit på Australiens landsbygd

Novecom underlättar hanteringen av miljöövervakning och sensorbaserade nätverk inom gruvdrift, förnybar energi, tillverkning, jordbruk, transport och byggsektorn. Novecom hjälper företag att förstå sina data och fatta välgrundade beslut genom att minska komplexiteten i datainsamling, analys och rapportering. 

 

Wyld och Novecom kommer inledningsvis att ta itu med kommunikation i yttersta gränsfall i ett storskaligt projekt för vattenövervakning på landsbygden, där satellitanslutning i låg jordbana kommer att leverera data till sensorer utanför räckvidden för nuvarande tillgängliga nätverk.  

 

"Att tillgodose behoven av IoT-anslutningar på större delen av jordens yta är endast möjligt med hjälp av satelliter i låg jordbana", säger Alastair Williamson, VD för Wyld Networks. "Vi är mycket glada över att samarbeta med Novecom, ett av Australiens ledande IoT-företag, för att leverera denna uppkoppling." 

 

"Uppkoppling är det största hindret för att bygga framgångsrika IoT-nätverk på den australiensiska landsbygden", säger Jeremy Pola, VD för Novecom. "Partnerskapet med Wyld Networks kommer att ge oss möjlighet att leverera uppkoppling till de mest avlägsna platserna i Australien.”

 


För ytterligare information, vänligen kontakta:
Alastair Williamson, VD Wyld Networks
E-post: alastair.williamson@wyldnetworks.com 
Tel: +44 7 824 997 689

Om Wyld Networks AB

Wyld Networks utvecklar och säljer innovativa trådlösa teknologilösningar som möjliggör prisvärd uppkoppling globalt, vilket adresserar problemet för människor och bolag gällande bristen på global nätverksuppkoppling. Lösningarna är främst inriktade på trådlös nätverksanslutning för IoT-produkter och människor. Wyld Networks Ltd grundades i Cambridge, Storbritannien under 2016 och är ett helägt dotterbolag till Wyld Networks AB.

 

Wyld Networks aktie (WYLD) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB (tel 08-5030 1550, e-post ca@mangold.se).

Läs mer på: www.wyldnetworks.com

 

Datum 2023-09-21, kl 08:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!