Wyld Networks tecknar avtal med energijätten ConocoPhillips om att distribuera sensor till satellit-IoT-anslutning

ConocoPhillips är ett av världens största oberoende prospekterings- och produktionsföretag med en digital ambition att tillhandahålla företagsomfattande, skalbara lösningar för att förbättra säkerhetsprestandan, minska driftsutsläppen, sänka leveranskostnaderna och förbättra effektiviteten i verksamheten.

Data som genereras via IoT är avgörande för effektivitet och hållbarhet på fältet. Att ansluta data med Wyld Networks satellit-IoT-lösningar till ConocoPhillips-installationer innebär att man lägger information i händerna på rätt personer vid rätt tidpunkt så att de kan fatta välinformerade beslut.

Inom energisektorn är det nödvändigt att effektivisera processer genom digitala lösningar för att organisera och analysera omfattande komplexa data till insiktsfulla analyser och hjälpa ingenjörer att förbättra beslut och minska påverkan på miljön.

"Vi är glada över att arbeta med ConocoPhillips för att hjälpa till att möta deras anslutningsbehov på avlägsna platser", säger Alastair Williamson, VD Wyld Networks. "Med Wyld Connect som kan leverera data från IoT-enheter var som helst på jorden via satelliter med låg jord-omloppsbana är detta ett utmärkt tillfälle att samarbeta med ett av världens ledande olje- och gasföretag."


För ytterligare information, vänligen kontakta:
Alastair Williamson, VD Wyld Networks
E-post: alastair.williamson@wyldnetworks.com 
Tel: +44 7 824 997 689

Om Wyld Networks AB

Wyld Networks utvecklar och säljer innovativa trådlösa teknologilösningar som möjliggör prisvärd uppkoppling globalt, vilket adresserar problemet för människor och bolag gällande bristen på global nätverksuppkoppling. Lösningarna är främst inriktade på trådlös nätverksanslutning för IoT-produkter och människor. Wyld Networks Ltd grundades i Cambridge, Storbritannien under 2016 och är ett helägt dotterbolag till Wyld Networks AB.

Wyld Networks aktie (WYLD) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB (tel 08-5030 1550, e-post ca@mangold.se).

Läs mer på: www.wyldnetworks.com

Datum 2023-09-18, kl 08:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!