Wyld Networks påbörjar leverans av satellitbaserade IoT-produkter

Marknaden för IoT-anslutningar förväntas öka den globala BNP med 3 biljoner USD fram till 2030 och uppskattningsvis 125 miljarder IoT-sensorer förväntas installeras varje år i slutet av decenniet. Det är inom detta snabbt växande marknadsområde som Wyld Networks nu har börjat leverera Wyld Connect-produkter för att uppfylla kundorder. 

Wyld Networks satellitbaserade IoT-lösningar ger 100% global täckning och löser den nuvarande bristen på markbaserad trådlös IoT-infrastruktur. IoT-anslutning via satellit gör det möjligt för våra kunder att optimera jordbruksprocesser, stärka energihanteringen, effektivisera logistiken och främja miljömässig hållbarhet. 

 

"Efter omfattande tester i fält med våra kunder är vi glada att kunna meddela att leveransen av våra befintliga beställningar nu har påbörjats", säger Alastair Williamson, VD för Wyld Networks. "Detta är ett spännande och viktigt steg i Wylds utveckling då vi fortsätter att befästa vår position som den ledande operatören av virtuella satellitnätverk. Företaget har fått beställningar på cirka 92 miljoner kronor.”
 


För ytterligare information, vänligen kontakta:
Alastair Williamson, VD Wyld Networks
E-post: alastair.williamson@wyldnetworks.com 
Tel: +44 7 824 997 689

Om Wyld Networks AB

Wyld Networks utvecklar och säljer innovativa trådlösa teknologilösningar som möjliggör prisvärd uppkoppling globalt, vilket adresserar problemet för människor och bolag gällande bristen på global nätverksuppkoppling. Lösningarna är främst inriktade på trådlös nätverksanslutning för IoT-produkter och människor. Wyld Networks Ltd grundades i Cambridge, Storbritannien under 2016 och är ett helägt dotterbolag till Wyld Networks AB.

 

Wyld Networks aktie (WYLD) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB (tel 08-5030 1550, e-post ca@mangold.se).

Läs mer på: www.wyldnetworks.com

 

Datum 2023-10-10, kl 08:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!