Wyld Networks och det peruanska IoT-företaget, Energy Automation Technologies (EAT) undertecknar avtal för att lösa fjärranslutningar i regionen via satelliter med låg jordomloppsbana

EAT är ett peruanskt företag som utvecklar IoT-lösningar för energisektorn med ett tekniskt team som har mer än 20 års erfarenhet. EAT:s omfattande lösningar för mätartelemetri inom el-, gas- och vattensektorerna övervakar förbrukningen på enheter vilket möjliggör bättre förvaltning av tillgångar för att förbättra deras effektivitet och hållbarhet.

I Peru finns det en efterfrågan på EAT på landsbygden och i avlägsna områden, med en potentiell marknad på över 6 000 sensorer som kräver satellitanslutning. EAT har verkat på den peruanska marknaden i över 3 år, i försörjningsprojekt med stor social påverkan och de expanderar verksamheten till Chile och andra länder i regionen.

"Vi är glada över att arbeta med Energy Automation Technologies för att hjälpa deras kunder att nå data från avlägsna platser", säger Alastair Williamson, VD på Wyld Networks. "Med Wyld Connects kapacitet att leverera data från IoT-enheter var som helst på jorden är detta ett utmärkt tillfälle att samarbeta med ett av Perus ledande IoT-företag."

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Alastair Williamson, VD Wyld Networks
E-post: alastair.williamson@wyldnetworks.com 
Tel: +44 7 824 997 689

Om Wyld Networks AB

Wyld Networks utvecklar och säljer innovativa trådlösa teknologilösningar som möjliggör prisvärd uppkoppling globalt, vilket adresserar problemet för människor och bolag gällande bristen på global nätverksuppkoppling. Lösningarna är främst inriktade på trådlös nätverksanslutning för IoT-produkter och människor. Wyld Networks Ltd grundades i Cambridge, Storbritannien under 2016 och är ett helägt dotterbolag till Wyld Networks AB.

Wyld Networks aktie (WYLD) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB (tel 08-5030 1550, e-post ca@mangold.se).

Läs mer på: www.wyldnetworks.com

Datum 2023-07-27, kl 08:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!