Wyld Networks - Kommentar - Mangold Insight Analys

REG

Mangold Insight ser positivt på den senaste tidens orderinflöde från en amerikansk kund. Totala order uppgår nu till 84,8 miljoner kronor, varav 13,5 miljoner kronor avser dataorder. Det stärker Mangolds tro på att Wyld kan nå våra prognoser. 

Wyld har fått order om 8,8 miljoner kronor under april. Ordern om 8,8 miljoner kronor har lagts av en systemintegratör inom energisektorn. En mindre del av denna order avser data. Kunden tillhandahåller specialiserade sensorer för infrastrukturövervakning i olje- och gasindustrin. Mangold ser positivt på att Wyld etablerat sig på en stor marknad där de har goda tillväxtmöjligheter. 

Wyld offentliggjorde den 28 april att en ny version av Wyld Connect och Wyld Fusion ska lanseras. Versionerna kommer ha stöd för multioperatörskapacitet för Satellit-IoT. Det innebär att en enda Wyld Connect-modul kan kommunicera med var och en av tre satellitkonstellationerna. Tidsfördröjningen för leverans av data kommer minska med den nya versionen av Wyld Connect och förbättrar leverans av data via Eutelsat och Lacuna. Uppdateringen av Wyld Fusion innebär att kunder sömlöst kan hantera data över flera olika satellitkonstellationer. Med utökad kapacitet förbättras Wyld:s erbjudande och möjliggör kvalitetssäkrad leverans av data globalt. Wyld:s partner Lacuna Space har utökat sin satellitkonstellation från sex till sju satelliter under april. Den utökade kapaciteten gör att tjänsterna blir mer robusta och möjliggör förbättrad datainsamling och analys.

Mangold beräknar att ordervärdet av Wyld Connect motsvarar cirka 253,1 tusen enheter som kommer generera upp till 5 dollar per enhet i dataintäkter efter installation. Enheterna ska levereras över 3 till 4 år med start under 2023. Givet att exakt tidpunkt för leverans inte är publicerat antar vi att dessa kommer levereras successivt under året. Det väntas leda till en kraftigt tillväxt på kvartalsbasis. Mangold bedömer att bolaget kommer uppnå intäkter om cirka 40 miljoner kronor 2023. Mangold upprepar rekommendation Köp med riktkurs om 29,00 kronor per aktie. 
 

Datum 2023-05-02, kl 11:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!