Wyld Networks får en betalning på 6,3 miljoner kronor från den brittiska regeringen för utveckling av satellit-IoT

Den brittiska regeringen inser vikten av utveckling av satellitbaserade IoT-lösningar för att överbrygga den informationsklyfta som för närvarande utmanar många företag globalt. Wylds disruptiva låga kostnader och energieffektiva globala anslutningar gör det möjligt för företag att öka lönsamheten, minska kostnaderna och uppfylla hållbarhetsmålen.

 

Från sensortillverkare till systemintegratörer och lösningsleverantörer, våra partners levererar lösningar för den verkliga världen genom att använda Wyld Connect och Wyld Fusion-plattformen för att forma framtiden för IoT.

 

"Denna utmärkelse visar den brittiska regeringens engagemang för att belöna innovativa företag", säger finanschefen för Wyld Networks, Christopher J. Caswell FCA. "Marknaden för satellit-IoT-lösningar som fokuserar på att lösa bristen på fjärranslutning växer avsevärt och vi är utomordentligt positionerade för att möta den efterfrågan."

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Alastair Williamson, VD Wyld Networks
E-post: alastair.williamson@wyldnetworks.com 
Tel: +44 7 824 997 689

Om Wyld Networks AB

Wyld Networks utvecklar och säljer innovativa trådlösa teknologilösningar som möjliggör prisvärd uppkoppling globalt, vilket adresserar problemet för människor och bolag gällande bristen på global nätverksuppkoppling. Lösningarna är främst inriktade på trådlös nätverksanslutning för IoT-produkter och människor. Wyld Networks Ltd grundades i Cambridge, Storbritannien under 2016 och är ett helägt dotterbolag till Wyld Networks AB.

 

Wyld Networks aktie (WYLD) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB (tel 08-5030 1550, e-post ca@mangold.se).

Läs mer på: www.wyldnetworks.com

Datum 2023-08-01, kl 09:35
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!