Det brasilianska företaget The Priner Group ingår partnerskap med Wyld Networks för IoT-tillgångsövervakning via satellite

Priner Group är specialiserat på industriellt underhåll och infrastruktur genom företagen Priner Serviços Industriais, Priner Rental, Smartcoat, Isolafácil, Poliend, Brito&Kerche och gmaia.

Med 40 års erfarenhet är Priner Group verksamt inom petrokemi, stål, oljeprospektering och produktion, papper och cellulosa, marin, gruvdrift, socker- och energisektorn och metallbearbetning samt inom infrastruktur såsom viadukter, järnvägsbroar, busstationer, pirar, hamnar, dammar, vatten- och avloppsreningsverk, transmissionstorn och vindkraftsparker.

Initialt kommer Wylds IoT-satellitnätverk att göra det möjligt för Priner Group att kontrollera förluster vid leverans av varor till sina kunder.

"Spårning av tillgångar i Sydamerika har många utmaningar, bland annat avstånd och terräng samt brister i uppkopplingen", säger Alastair Williamson, VD för Wyld Networks. "Vi är mycket glada över att arbeta med The Priner Group för att möta de kända IoT-anslutningsutmaningarna för fjärrspårning av tillgångar i Brasilien och Argentina med hjälp av satelliter i låg jordbana."


 

Datum 2023-11-17, kl 08:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!