Wästbygg Gruppen redovisar orderingång för industriprojekt i norra Sverige under fjärde kvartalet

Samtliga villkor relaterade till det avtal Wästbygg Gruppens koncernbolag Logistic Contractor tecknade i våras för ett större industriprojekt i norra Sverige, har nu uppfyllts. Ordervärdet på cirka 1,7 miljarder kronor kommer därmed att ingå i bolagets orderingång för fjärde kvartalet.
………………..

För ytterligare information, kontakta: 
Jonas Jönehall, vd och koncernchef Wästbygg Gruppen AB 
Tel 073-920 19 01, e-post jonas.jonehall@wastbygg.se

Benn Karlberg, vd Logistic Contractor AB 
Tel 073-920 17 70, e-post benn.karlberg@lc.se

group.wastbygg.se

……………………

Om Wästbygg Gruppen 
 
Wästbygg Gruppen är ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet. I koncernen ingår Wästbygg AB, Rekab Entreprenad AB och Logistic Contractor AB. 
 
Verksamheten bedrivs på de mest expansiva marknaderna i Sverige samt inom Logistic Contractor även i Danmark, Norge och Finland. 2022 omsatte koncernen 5,8 miljarder och hade 600 anställda. 

Datum 2023-12-20, kl 08:45
Källa MFN
Alla Aktier tipsar: Nu får du 200 kr gratis när du skapar konto på Nordnet, insatt i fonden Nordnet One Balanserad. Bra tillfälle för dig som inte kommit igång med investeringar än, eller bara testat t.ex. Avanza.
Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet