Evelina Hedskog ny VD och Koncernchef för W5 Solutions AB (publ)

MAR

W5 Solutions AB (publ) meddelar idag att Evelina Hedskog tillträder som ny VD och Koncernchef senast den 1 augusti. Evelina Hedskog är idag Nordenchef i Mildef Group AB.

”Vi är mycket glada över att välkomna Evelina som W5 Solutions framtida VD och Koncernchef. Evelina har en gedigen utbildning och branscherfarenhet. Detta i kombination med hennes starka ledaregenskaper och stora affärskunnande, gör henne till en idealisk ledare för W5 Solutions i de expansiva år som vi har framför oss”, säger Anders Lundström, styrelseordförande i W5 Solutions.
 
Evelina Hedskog, född 1981, har en civilingenjörsexamen från KTH, en kandidatexamen i ekonomi från Stockholms Universitet och är örlogskapten i flottans reserv. Evelina har haft olika affärs- och chefsbefattningar inom Saab under åren 2008 till 2021. Sedan 2021 är hon verksam inom Mildef Group AB, där hon för närvarande är Nordenchef. Evelina är även styrelseledamot i Säkerhets- och Försvarsföretagen SOFF samt ledamot i Kungl. Örlogsmannasällskapet.
 
“Jag ser fram emot att börja arbeta med teamet på W5 Solutions och att leda företaget i sin fortsatta tillväxt. W5 Solutions har en bredd inom sitt erbjudande med efterfrågade produkter och lösningar. Att kombinera det erbjudande och kunnande som finns inom koncernen, samt fortsätta med W5 Solutions internationella etablering, kommer att bli mycket stimulerande”, säger Evelina Hedskog, tillträdande VD W5 Solutions.

Datum 2024-01-19, kl 11:15
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!