VNV Globals portföljbolag Voi vinner upphandling för elsparkcyklar i London


VNV Global AB (publ) ("VNV Global” eller "Bolaget") är glada att meddela att Bolagets portföljbolag Voi har vunnit upphandlingen för elsparkcyklar i London, Storbritannien, som upphandlats av Transport for London (“TfL”).


TfL lanserade förra året en upphandling av delade elsparkcycklar i London. Tre operatörer, däribland Voi, har tilldelats licenser som löper i två år med möjlighet till förlängning i ytterligare ett år. Maximalt antal elsparkcyklar per operatör är 6 600 och licensen förväntas träda i kraft i slutet av september 2023.


London är en stor marknad och en sann europeisk storstad, vilket gör detta till en stor framgång för Voi.


Utöver upphandlingen i London har Voi meddelat flera ytterligare vunna upphandlingar under det andra kvartalet 2023: Wien (där Voi blev nummer ett bland alla sökande operatörer och fick 98 av 100 poäng i upphandlingen), Oxford, Stavanger, Fredrikstad och Gloucestershire.

Datum 2023-07-05, kl 10:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!