Peter Lidström blir ny CFO för Vitec Software Group

MAR

Peter Lidström blir ny Chief Financial Officer (CFO) för Vitec. Peter har en lång erfarenhet som både CEO samt CFO inom mjukvaru- och IT-sektorn.

– Jag är mycket glad att vi kan välkomna Peter Lidström till Vitec. Genom vår ständiga tillväxt behöver vi förstärka och fokusera våra resurser. Peter har en gedigen kunskap inte bara inom finans utan från en bredd av relevanta områden. Han kommer bidra med mycket kompetens och ledaregenskaper till koncernen, säger Olle Backman CEO, och jag vill samtidigt tacka vår nuvarande CFO Sara Nilsson för ett utmärkt samarbete, som kommer fortsätta genom att Sara tillträder en roll som Head of Group Reporting & Controlling.

– Efter att ha arbetat inom IT sektorn större delen av min karriär och fått se Vitec utifrån känns det mycket bra att få bli en del av teamet, säger Peter Lidström.

Peter Lidström kommer att ingå i koncernledningen och tillträder sin tjänst den 1 september.

Datum 2024-06-04, kl 08:45
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.