USWE Sports ingår partnerskap med Epic Series

USWE Sports AB ingår partnerskap med Epic Series, världsledande arrangör av etapplopp i mountainbike och blir den officiella partnern för vätskeryggsäckar och travel bags för Epic Series från och med 2024.

USWE Sports AB har tecknat ett partner- och sponsoravtal med Cape Epic (en del av IRONMAN Group) för att bli den officiella partnern för vätskeryggsäckar, väskor och ryggsäckar avseende Epic Series. USWE:s produkter kommer att säljas på de fem största mountainbiketävlingarna i Epic Series Global Mountain Bike Events, från och med 2024. USWE kommer även att leverera den nya USWE Buddy 100L travel bag till alla cyklister i Absa CAPE EPIC i Sydafrika.

För USWE Sports började allt 2018, när ett av topplagen kontaktade oss för det kommande Absa Cape Epic ", säger Jacob Westerberg, VD USWE Sports AB. "Sedan dess har våra ryggsäckar använts av fler och fler cyklister varje år. Idag är vi stolta över att kunna säga att USWE-ryggsäckar används i de flesta MTB-maraton och gravel-race. Den här resan började med Absa Cape Epic. Det är här som vi på USWE menar att vi förändrade MTB-sporten avseende vätskeintag. Vi är stolta över att bli den officiella väsk- och ryggsäckspartnern för Epic Series och ser fram emot att träffa alla tävlande under serien."

"Det är alltid fantastiskt när ett innovativt och åkarcentrerat varumärke som USWE ansluter sig till Epic Series-familjen", säger Jonathan Meintjes, Epic Series Head of Mountain Biking South Africa. "USWE återintroducerade vätskeryggsäckar till mountainbikesporten och gjorde dem till en prestandaprodukt genom exceptionell produktdesign. I ett lopp som Absa Cape Epic, där temperaturen kan stiga upp till 40 grader och avstånden mellan hjälpstationerna kan vara så långa som 30 kilometer, är det viktigt att ha enkel tillgång till vätska, tack vare vätskeryggsäckar, för att hålla cyklisterna säkra."

Förutom vätskeryggsäckarna, som kommer att finnas till försäljning i loppets officiella merchandise-butik, kommer USWE Sports också att ha partnerrättigheterna till alla väskor och ryggsäckar, inklusive resväskor och fritidsryggsäckar.

USWE Sports kommer att delta under Absa Cape Epic, 4Islands MTB Croatia, Andorra Epic Pyrenees, SPAR Swiss Epic och FNB Wines2Whales från och med 2024. Det ursprungliga sponsoravtalet löper till och med 2026 med möjlighet att förlänga till 2027 och därefter. Deltagare i Epic Series-evenemangen och fans som besöker tävlingsbyarna kommer att kunna köpa USWE-produkter i evenemangens officiella butiker.

Mer information om Epic Series, och alla tävlingar inom den, finns på www.epic-series.com.
Mer om USWE och deras produkter finns på www.uswe.com.

Datum 2023-11-30, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!