USWE Sports AB lanserar packväskor för cykling som nytt produktsegment

USWE Sports AB tillkännager lanseringen av packväskor för cykling inför vårsäsongen 2024.

USWE Sports AB tillkännager idag att bolaget kommer att lansera packväskor för cykling under våren 2024. Införsäljningen till distributör och återförsäljare genomfördes under sommaren 2023 och responsens har varit genomgående positiv från både befintliga samarbetspartners som nya.

Sortimentet omfattar 10 produkter för packning av diverse utrustning för olika typer av terrängcyklar som MTB, E-MTB samt Gravel cyklar. Väskorna är vattentäta och följer en design som är typisk för USWE, dvs enkelhet före komplexitet och toppklassig funktion. Lanseringen är ett steg i företagets strategi som innebär att utöka produktsortimentet med den befintliga målgruppen i fokus.

”I detta projekt har vi migrerat USWE:s varumärke No Dancing Monkey från cyklisten till cykeln. Vi har också använt kunskaperna från Giant Loops mångåriga erfarenhet av att fästa packväskor på motorcyklar och därmed kunnat designa ett system som lever upp till både USWE:s och Giant Loops höga kvalitetskrav. Tillsammans med våra distributörer och återförsäljare ser vi fram emot att lansera USWE packväskor för cykling till slutkund under våren 2024.”

Jacob Westerberg, VD USWE Sports AB

Väskorna kommer att finnas till försäljning i butiker från februari 2024 i bland annat Europa, USA, Australien, Nya Zealand, Asien samt på www.uswe.com

Datum 2023-09-26, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!