Kommuniké från extra bolagsstämma i USWE Sports AB

MARKN.

Idag, den 3 april 2024, hölls extra bolagsstämma i USWE Sports AB. Nedan följer en sammanfattning av de beslut som fattades.

Beslut om godkännande av styrelsens beslut om företrädesemission av aktier

Stämman beslutade i enlighet med styrelsens förslag att godkänna styrelsens beslut av den 14 mars 2024 om företrädesemission av högst 2 595 100 aktier. De som på avstämningsdagen den 19 mars 2024 är registrerade som aktieägare i bolaget erhåller en teckningsrätt per befintlig aktie. Sju teckningsrätter berättigar till teckning av fyra aktier i bolaget till en teckningskurs om 11 kronor per aktie.

Teckningstiden löper under perioden 9 april 2024 – 23 april 2024. Vid full teckning av samtliga aktier som emitteras i företrädesemissionen kommer aktiekapitalet att öka med högst 1 297 550 kronor.

För ytterligare information om besluten hänvisas till kallelsen och förslaget som är inkluderat däri, vilket finns tillgängligt på Bolagets hemsida https://uswe.com/sv-se/investor-relations.

Protokollet från den extra bolagsstämman kommer även finnas tillgängligt där.

Malmö den 3 april 2024

USWE Sports AB (publ)

Datum 2024-04-03, kl 18:15
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.