TH1NG uppdaterar sin profil

I samband med att TH1NG avvecklar sin bredbandsverksamhet, gör bolaget ett omtag på den grafiska profilen för att bättre återspegla bolagets verksamhet.

TH1NG har tagit fram en logotyp med en IoT-typisk ikon, för att symbolisera mångfalden av IoT-lösningar som bolaget levererar. Vidare är färgpaletten ny och typsnittet i ordmärket samt formerna i logotypen omarbetade. 

Centrumcirkeln i IoT-ikonen representerar TH1NGs mjukvarubaserade IoT-plattform, IoT Open, som samlar in och behandlar all data. Övriga cirklar i ikonen representerar bolagets IoT-tjänster, för exempelvis offentlig förvaltning, energisektorn och fastighetssektorn. De förbindande linjerna från mittcirkeln representerar de olika tekniker av IoT-kommunikation som TH1NG tillhandahåller. 

- I och med beslutet att avveckla bredbandsverksamheten var det logiskt att göra ett omtag på vår grafiska profil. Logotypen vi har arbetat fram återspeglar vår verksamhet som ett renodlat IoT-bolag och kommunicerar samtidigt vår bredd inom segmentet. Sedan är färg och form mer moderna, och ger ett professionellare intryck. Jag är oerhört nöjd med resultatet, säger Klas Westholm, VD på TH1NG, och konstaterar samtidigt ett nytt kapitel i bolagets historia. 

Datum 2024-03-28, kl 09:21
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!