TH1NG tecknar IoT-avtal med Mellifiq

Mellifiq, en global leverantör av cleantech- och miljölösningar, har valt TH1NG som leverantör av IoT-kommunikation. Parterna har ingått ett avtal med en löptid om tre år och ett beräknat avtalsvärde om 550 000 kr.

TH1NG kommer att tillhandahålla IoT-kommunikation till Mellifiq, avseende bland annat bolagets lösningar för luft- och vattenrening. Avtalet markerar en fortsatt tillväxt och ett strategiskt samarbete inom industriell IoT-kommunikation – ett fält som TH1NG förväntar sig stark tillväxt i framåt. 

- Att få förtroendet som leverantör av IoT-kommunikation till en framstående industriell aktör som Mellifiq är ett kvitto på våra innovativa och pålitliga IoT-lösningar. Detta är en viktig affär för oss och vår industriella satsning i det smarta samhället, och vi ser fram emot att stödja Mellifiq i deras globala tekniska initiativ, säger Klas Westholm, VD på TH1NG. 

- Med TH1NG som partner kommer Mellifiq utveckla vidare våra IoT lösningar och dra nytta av pålitliga och avancerade tekniska lösningar för vår globala verksamhet, säger Behrang Gilanpour, CTO på Mellifiq. 

Datum 2024-03-12, kl 08:53
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!