TH1NG och Tele2 utökar samarbetet för att ta IoT-lösningar till företagsmarknaden till nya nivåer

Klas Westholm, VD på TH1NG AB, understryker betydelsen av samarbetet och framhäver de många fördelarna med deras IoT-plattform, IoT Open. 

- Vårt samarbete med Tele2 har varit väldigt positivt, och vi ser fram emot att utöka samt fördjupa vår relation. Tack vare IoT Open, vår horisontella och teknikagnostiska IoT-plattform, skapar vi möjligheter för innovativa och smarta tjänster inom en rad sektorer, såsom industri, fastigheter och den offentliga sektorn. Sammanfattningsvis innebär samarbetet med Tele2 bättre förutsättningar för oss båda att tillhandahålla relevanta lösningar till den växande efterfrågan av IoT-tjänster, säger Klas Westholm. 

- Mer och mer blir uppkopplat och vi har en ständig dialog med våra företagskunder om hur man på bästa sätt ska hitta lösningar som är både smarta och som sparar tid och pengar.  Därför ser vi fram emot vårt utökade samarbete med TH1NG som kompletterar våra lösningar ytterligare, säger Sofia Ahlmark Hyvärinen, försäljningsdirektör på Tele2 Företag.

Datum 2023-11-15, kl 09:07
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!