TH1NG levererar IoT Open till Järfälla kommun

TH1NGs IoT-plattform, IoT Open, möjliggör IoT-lösningar över olika teknikområden och branscher. I strävan efter att skapa smarta och hållbara samhällen, blir digitaliseringslösningar inom till exempel vegetationstäckta tak, gröna anläggningar på bjälklag och grön fastighetsskötsel allt mer betydelsefulla. Med stöd av verktyg som innebär att olika system kan kommunicera med varandra, skapar plattformen smidig integration mellan olika system och teknologier, såsom mätning av olika miljöindikatorer. IoT Open erbjuder en mångsidig lösning och fungerar som navet för datahanteringen i smarta samhällen, med fokus på att öka effektiviteten och hållbarheten. 

 - Upphandlingen av IoT Open ses som en viktig förutsättning i Järfällas arbete mot att bli mer datadrivna i våra processer och beslut och vi ser fram emot att samarbeta med TH1NG i dessa frågor, säger Johan Hedberg, IT och digitaliseringschef på Järfälla kommun. 

- Vi välkomnar Järfälla kommun som kund och är stolta över att inleda ett samarbete inom IoT området. Det är många utvecklingsprojekt och utrullningar som sker kopplat till utvecklingen av smarta och hållbara samhällen. Vi är glada att få vara en del av denna positiva samhällsutveckling som sker i Sverige där vi hittar nya möjligheter och effektiviserar verksamheter inom många områden, säger Klas Westholm, VD på TH1NG. 

Datum 2023-10-31, kl 09:42
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!