TH1NG får order för individuell mätning av vatten och temperatur

Syftet med uppdraget är att testa och utvärdera individuell mätning och debitering för fastighetsägaren. TH1NG:s IoT-plattform, IoT Open, utgör grunden för lösningen inom fastigheten, och TH1NG levererar även sensorer för att utvärdera mätning samt möjliggöra debitering av kunder.

 

Vattenmätningen sker med hjälp av en sensor som monteras utanpåliggande på vattenledningar - utan ingrepp på själva röret. Temperaturmätningen sker på lägenhetsnivå i fastigheten. Sensorerna för vattenmätning respektive temperaturmätning hanteras genom IoT Open. 

 

- Vi är mycket glada över att ha fått uppdraget att leverera ett test för vatten- och temperaturmätning. Det är vår första leverans till fastighetsbolaget - med möjligheten att bli en växande affär. Fastighetssektorn är ett intressant område som vi ser stor potential i, och där vi kommer att satsa på att få ett bra fotfäste. Vår IoT-plattform är välanpassad för att kommunicera med många olika sensorer och system, vilket hjälper fastighetsägaren med nya tjänster samt kompletterar befintliga lösningar för att optimera förvaltningen för fastighetsägaren, säger Klas Westholm, VD på TH1NG AB. 

 

Datum 2023-10-04, kl 10:14
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!