TH1NG byter namn på tyskt dotterbolag till TH1NG Deutschland

TH1NGs förvärv av IIOOTE i september förra året, innebar även delägande i det tyska bolaget IIOOTE Deutschland. Nu har TH1NG genomfört en namnändring av det tyska bolaget, till TH1NG Deutschland.

Det tyska dotterbolaget har etablerad verksamhet inom smart mätning av energiförbrukningen (så kallade IMD-tjänster) samt innovativ värmereglering med fjärrstyrda termostater på radiatorer. Bolaget har idag flertalet kunder inom smarta fastigheter och även ett samarbete med telekomoperatören Melita. 

- Som en del i satsningen på den tyska marknaden, vill skapa tydligare association mellan det tyska dotterbolaget och TH1NG. Namnändringen av den tyska verksamheten lierar med vår långsiktiga och strategiska plan, säger Klas Westholm, VD på TH1NG. 

Vi är entusiastiska inför de möjligheter som ligger framför oss i Tyskland, och kommer att arbeta för att öka medvetenheten om varumärket samt stärka vår närvaro i Tyskland. Vi har redan lanserat ett antal av TH1NGs IoT-paketeringar i Tyskland och kommer successivt lansera hela produktportföljen, avslutar Klas Westholm. 

Datum 2024-05-16, kl 15:34
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!