Tethys Oil ska undersöka möjligheterna inom energiomställning

Tethys Oils styrelse har bemyndigat ledningen att undersöka möjligheten att investera i verksamheter inom energiomställning. Omfattningen av det undersökande arbetet bör fokusera på Bolagets geotekniska kompetens och/eller dess geografiska närvaro i Norden och Baltikum samt i Oman och Gulfregionen.

Som en del i Tethys Oils arbete för långsiktig hållbarhet och att sänka koldioxidavtrycket från Bolagets verksamhet har Styrelsen bemyndigat ledningen att undersöka möjligheterna att investera i verksamheter inom energiomställning.

Möjligheterna som kommer undersökas rör främst de områden där Tethys Oil besitter unik teknisk och geografisk kännedom. Arbetet kommer därför fokusera på möjligheter av geologisk karaktär i Norden och Baltikum samt i Oman och Gulfregionen.

För mer information om Tethys Oil’s pågående hållbarhetsarbete, vänligen läs Bolagets Års- och Hållbarhetsrapport 2023 vilken kommer publiceras den 27 mars 2024.

Datum 2024-03-27, kl 16:55
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!