Tethys Oil inleder en strategisk portföljöversyn av Koncernens olje- och gastillgångar

MAR

Tethys Oils styrelse har beslutat att inleda en strategisk portföljöversyn av Koncernens olje- och gastillgångar. Översynen kommer utvärdera möjligheterna till att ombalansera portföljens sammansättning av tillgångar i olika stadier av livscykeln och synliggöra tillgångarnas verkliga marknadsvärden.

Tethys Oil kommer att genomföra en strategisk översyn av Koncernens portfölj av olje- och gastillgångar i syfte att optimera portföljens sammansättning och undersöka möjligheten att synliggöra tillgångarnas verkliga marknadsvärden. Tethys Oil har andelar i en icke-opererad samt tre opererade tillgångar genom Prospekterings- och Produktionsdelningsavtal (EPSA) avseende tillgångar i olika stadier av industrins livscykel, från tidig prospektering till mogen produktion. Tethys Oil har en majoritetsandel i de flesta av sina tillgångar och ser en möjlighet att ombalansera innehavet och samtidigt synliggöra värdepotentialen i de enskilda tillgångarna.

Datum 2024-02-05, kl 21:15
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!