Telia Company meddelar om en kommande förändring i koncernledningen

Telia Company meddelar idag att Markus Messerer, Senior Vice President, Chief Strategy & Commercial Officer, kommer att lämna Telia för andra möjligheter utanför bolaget. Markus har varit medlem i koncernledningen sedan december 2020.

Patrik Hofbauer, Telia Companys VD och koncernchef, säger: "Markus har varit en uppskattad medlem av koncernledningen och har spelat en nyckelroll i att forma Telias strategiagenda under de senaste fyra åren, och att återföra bolaget till tillväxt. Jag önskar honom lycka till i hans framtida åtaganden."

Från och med den 18 mars 2024 kommer Petr Cermak, som avgår som Telia Danmarks VD när transaktionen med Norlys avslutas i början av april, utöver sin nuvarande roll, att tillfälligt tillträda tjänsten som tillförordnad Chief Strategy & Commercial Officer. Petr har varit VD för Telia Danmark sedan 2021 och har lett vändningen av den verksamheten.

För mer information, kontakta Telias Companys pressavdelning på 0771-77 58 30, besök vårt nyhetsrum och följ oss på LinkedIn och X. Besök vår mediabank för att ladda ner vår logotyp, högupplösta bilder av Telias ledning, kontor och lösningar.

Datum 2024-03-12, kl 13:00
Källa Cision
Alla Aktier tipsar: Nu får du 200 kr gratis när du skapar konto på Nordnet, insatt i fonden Nordnet One Balanserad. Bra tillfälle för dig som inte kommit igång med investeringar än, eller bara testat t.ex. Avanza.
Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet