Swedish Logistic Property

Kommuniké från extra bolagsstämma i Swedish Logistic Property AB (publ)

REG

Nyemission av aktier av serie B
Stämman beslutade att godkänna styrelsens beslut från den 29 november 2023 att öka Bolagets aktiekapital med högst 104 925,431667 kronor genom nyemission av högst 15 738 815 aktier av serie B, vardera med ett kvotvärde om cirka 0,006667 kronor.

Ytterligare information om nyemissionen framgår av Bolagets pressmeddelande av den 29 november 2023.

Bemyndigande att fatta beslut om ökning av aktiekapitalet
Stämman beslutade, i enlighet med styrelsens förslag, om ett bemyndigande för styrelsen att, vid ett eller flera tillfällen, under tiden fram till nästa årsstämma, med eller utan avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt, besluta om nyemission av aktier och/eller konvertibler som innebär utgivande av eller konvertering till sammanlagt högst det antal aktier som motsvarar 10 procent av det totala antalet aktier i Bolaget efter att registrering av emissionsbesluten som fattades av styrelsen den 29 november 2023 har genomförts hos Bolagsverket. Bemyndigandet omfattar utgivande av aktier av både serie A och B.

Syftet med bemyndigandet och skälet till eventuell avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt är att emissioner ska kunna ske tidseffektivt för att finansiera företagsförvärv eller nya och befintliga investeringar. Nyemission av aktier eller emission av konvertibler med stöd av bemyndigandet ska, vid avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt, ske till marknadsmässig teckningskurs enligt de rådande marknadsförhållandena vid tidpunkten för emissionen. Betalning för tecknade aktier och/eller konvertibler ska kunna ske kontant, med apportegendom eller genom kvittning.

För ytterligare information:
Tommy Åstrand, vd på SLP, telefon: 0705-455 997

Om SLP - Swedish Logistic Property
Swedish Logistic Property - SLP - är ett svenskt fastighetsbolag som förvärvar, förädlar och förvaltar logistikfastigheter med hållbarhet i fokus. Värdetillväxt skapas genom löpande utveckling och förädling av fastigheterna, som är belägna i Sveriges viktigaste logistikpunkter. Fastighetsbeståndet omfattar en uthyrningsbar yta om cirka 960 000 kvm. SLP är en partner som tar ansvar och därmed skapar värden för såväl hyresgäster som för Bolaget och dess aktieägare. SLP:s B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm Mid Cap. För mer information om SLP: slproperty.se

Datum 2023-12-22, kl 11:00
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!