Raymond Klavestad ny VD för PayEx

- PayEx är på en transformationsresa för att stärka verksamheten och säkra konkurrenskraften på dagens marknad för betalnings- och finansieringstjänster. Raymonds långa erfarenhet från PayEx och beprövade ledarskapskvaliteter är väl lämpade för detta uppdrag och vi är tacksamma för att han har accepterat den nya rollen, säger Kerstin Winlöf, styrelseordförande i PayEx.

- Jag är stolt över att ha utsetts till VD och ser fram emot att leda vår väg framåt tillsammans med alla kompetenta medarbetare för att möta kundernas behov. Vår grund är stark och jag är optimistisk inför framtiden där fokus ligger på lönsam tillväxt i samarbete med Swedbank, säger Raymond Klavestad, VD för PayEx. 

Raymond Klavestad ersätter Ola Laurin som varit VD för PayEx sedan 2021. Förändringen genomförs eftersom Ola Laurin har beslutat sig för att lämna och ta sig an nya möjligheter utanför företaget.

- Jag vill tacka Ola för det fantastiska arbete han har gjort med att utveckla PayEx under de senaste åren. Hans ledarskap har uppskattats mycket och vi önskar honom stort lycka till framåt, säger Kerstin Winlöf.

Kontakt:
Hannes Mård, pressansvarig Swedbank, 073-057 41 95.

Datum 2023-11-17, kl 13:05
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!