Elpro stärker ledningsteamet med ny VD

Johanna Nyström, med en imponerande bakgrund inom ledarskap, försäljning och affärsutveckling, har nu blivit utsedd till VD för Elpro i Alingsås. Med sin gedigna erfarenhet och starka vision för bolagets framtid förväntas Johanna leda företaget in i en fas av ökad tillväxt och innovation.

Jesper Ottosson, delägare och tidigare VD, kommer fortsätta sitt engagemang inom bolaget som teknisk chef (CTO). Denna strategiska omorganisering möjliggörs av ökad efterfrågan inom elkonstruktion, där Jespers operativa expertis kommer vara av ovärderlig betydelse.

"Vi är mycket glada över att välkomna Johanna Nyström som vår nya VD. Hennes ledarskapsförmåga och passion för affärsutveckling i kombination med erfarenhet från energibranschen kommer vara avgörande för att driva Elpro framåt i en dynamisk marknad", säger Brodde Wetter, VD och koncernchef Sustainion Group samt styrelseordförande Elpro.

Samtidigt uttrycker Jesper Ottosson sin entusiasm över den nya rollen som CTO och dess potential att ytterligare stärka bolagets tekniska kompetens.

"Jag ser fram emot att fokusera på det operativa inom elkonstruktion och bidra till att möta den ökande efterfrågan inom området. Tillsammans med Johanna och resten av det kompetenta teamet är jag övertygad om att vi kommer fortsätta leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder", säger Jesper Ottosson, CTO Elpro.

Datum 2024-01-22, kl 14:38
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.