Sun4Energys dotterbolag Tammp vinner årsavtal värt 20 msek

Sun4Energy Group AB:s dotterbolag Tammp AB har tecknat ett ettårigt förlängningsavtal med en av Sverige större telekomoperatörer avseende nästa generations 5G mobilnät. Avtalet är värt ca 20 MSEK.

”Vi är stolta över Tammps mångåriga spetskompetens inom mobiltäckning som tillsammans med bolagets kundfokus och bästa möjliga serviceanda ger oss förutsättningarna att upprätta och underhålla moderna telekominstallationer på ett för kunden effektivt och tryggt sätt”, säger Klas Zetterman, VD och koncernchef Sun4Energy Group.

”Vi gläds åt förtroendet och ser framemot ett fortsatt gott samarbete med kunden”, säger Henrik Högberg, VD Tammp AB.

Tammp är specialiserat på mobiltäckning och fastighetsnät och har sedan starten 2006 levererat hundratals kundanpassade mobilnät som är anpassade efter varje kunds specifika behov. Bolaget levererar olika typer av lösningar som till exempel signalförstärkare till förskolor, yttäckande lösningar för kommuner och landsting runt om i Sverige samt 5G inomhustäckning för större varuhus och fastigheter. Tammp hjälper även företag och operatörer att öka signalstyrka/mobiltäckning i specifika områden, adresser och miljöer där bästa möjliga signalnivå och kvalité är vital för en fungerade kommunikation.

Genom sammangåendet med Niutech Group i november 2023 är Tammp en del av Sun4Energy Group.

Datum 2024-02-02, kl 10:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!