Sun4Energy Sweden vinner upphandling värd ca 9,1 MSEK

Sun4Energy Sweden AB har tilldelats en offentlig upphandling av Eskilstuna kommunfastigheter AB till ett värde av ca 9,1 MSEK. Totalentreprenaden omfattar projektering, leverans, montage, idrifttagning, injustering och överlämning av en batterianläggning. Huvudsyften med energilagret är att sänka effekttoppar samt frekvensreglera mot Svenska Kraftnät. Projektet börjar redan i april och skall vara helt klart och driftsatt innan sommaren.

“Sun4Energy tackar för förtroendet och ser med tillförsikt fram emot att utföra leveransen och stötta Eskilstuna kommun med den gröna omställningen”, säger Klas Zetterman vd och koncernchef på Sun4Energy Group.

 Om Eskilstuna kommunfastigheter (Kfast):
Med en tredjedel av hyresmarknaden och hundratals medarbetare är Kfast Eskilstunas ledande, samhällsbyggande fastighetsbolag. Kfast hyr ut och förvaltar, utvecklar och bygger fastigheter – och tar hand om allt från bostäder, förskolor, grundskolor till vård- och omsorgsboenden, idrottsanläggningar och affärslokaler. Man är en stolt del av Eskilstuna kommunkoncern. Tillsammans utvecklar Kfast Eskilstuna så att livet får plats och platser får liv. Oavsett om det handlar om bostäder, arbetsplatser eller mötesplatser så har företaget ambitionen att driva dem med hög miljöstandard för en hållbar framtid. Välkomnar mångfald och bosociala frågor ligger Kfast varmt om hjärtat. Som samhällsbyggare är företaget en central del av Eskilstunabornas vardag och fritid genom hela livet. Man är certifierade inom fyra områden; miljö, arbetsmiljö, kvalitet och energi.

Datum 2024-04-16, kl 16:20
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!