Sprint Bioscience medverkar vid delegationsresa till Washington DC

Sprint Bioscience ingår i en delegation som besöker Washington DC i USA den 11–14 mars, 2024. Delegationen leds av Sveriges hälso- och sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson.

”Vi är stolta och hedrade över att ha blivit inbjudna att medverka på den här resan. Det är ett erkännande av vårt bolag och forskning. Vi kommer att passa på att träffa tidigare kontakter när vi är på plats, men hoppas även knyta nya värdefulla kontakter under resan”, säger Johan Emilsson, vd för Sprint Bioscience.
 
Det är med anledning av undertecknandet av ett avtal mellan Sverige och USA för att stärka det bilaterala samarbetet kring cancerforskning, utveckling, innovation och implementering som ministern besöker Washington DC. Delegationen kommer bland annat att besöka det onkologiska centret på Johns Hopkins Hospital, och även träffa flera viktiga amerikanska opinionsledare inom cancerområdet. Syftet är att främja samarbete och kontakter mellan USA och Sverige inom framför allt cancerområdet. Stiftelsen Swecare, Socialdepartementet och svenska ambassaden står för programmet i Washington DC.

Datum 2024-03-08, kl 14:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!